Infrastructuur scans

Voor een veilige omgeving is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de betreffende applicatie(s), maar ook naar alle gebruikte servers en ondersteunende benaderbare infrastructuur. Wij onderzoeken deze systemen volledig op mogelijke kwetsbaarheden. Hiervoor hanteren wij dezelfde methode als bij het vulnerability assessment. Zo wordt op een gestructureerde en reproduceerbare wijze een volledig beeld gegeven van de veiligheid van de systemen in de scope van de test.

Het onderzoek wordt op non-destructieve wijze uitgevoerd. Dat wil zeggen dat wij kwetsbaarheden identificeren en verifiëren, maar hier geen misbruik van zullen maken. Het kan gebeuren dat systemen onverwacht reageren op onze invoer. Wanneer wij zien dat dit het geval is, wordt de test onderbroken en nemen we contact met u op.

Gezien het belang van infrastructuur scans nemen wij deze altijd standaard mee in onze kwetsbaarhedenonderzoeken. Er kunnen echter redenen zijn om onderdelen hier buiten te laten. Welke systemen onderdeel moeten zijn van het onderzoek, spreken wij van tevoren goed met u af.

Wij staan graag voor u klaar. Voor elke vraag of oplossing

Wij helpen u graag de beveiliging van uw systemen te verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op >

medewerker

José de Ridder-Bruins

tel mail
medewerker

Erwin Polman

tel mail