DigiD assessment

Overheden en bedrijven die een overheidstaak uitvoeren, zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen of zorgverzekeraars, werken steeds vaker met DigiD. Vanuit de overheid is een audit traject verplicht gesteld om hiervan gebruik te mogen maken. Dit traject bestaat uit een audit waarin een geregistreerd RE-auditor controleert of uw processen aan de juiste normen voldoen, en een extern kwetsbaarhedenonderzoek op uw systemen.

Om het gehele audit traject voor u te kunnen verzorgen werken wij samen met RE-auditors. Doordat wij op een zeer gestructureerde manier werken kunt u ieder jaar eenvoudig aan de eisen voldoen. Zoals u van ons mag verwachten blijven wij op de hoogte van ontwikkelingen en veranderende normen en nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen.

Voor echt veilige systemen is het belangrijk dat niet alleen aan de DigiD normen wordt voldaan, maar dat de algehele beveiliging op orde is. Het kwetsbaarhedenonderzoek dat wij uitvoeren als onderdeel van de audit, gaat dan ook verder dan alleen de normen die voor de DigiD audit worden gesteld. Wij onderzoeken over de gehele breedte van uw systemen of er mogelijk zwakke plekken zijn die door een aanvaller misbruikt zouden kunnen worden. Hierdoor is het onderzoek zeer volledig en worden zoveel mogelijk kwetsbaarheden geïdentificeerd.

Wij staan graag voor u klaar. Voor elke vraag of oplossing

Wij helpen u graag de beveiliging van uw systemen te verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op >

medewerker

Kitty Haas-van der Hoorn

tel mail
medewerker

Roos Dijkxhoorn

tel mail