Consultancy

Het goed beveiligen van systemen tegen aanvallen van buitenaf is niet eenvoudig en vereist veel parate kennis. Doordat de ontwikkelingen op dit gebied elkaar zo snel opvolgen, is het voor veel bedrijven niet haalbaar om deze kennis altijd voldoende in huis te hebben. Ook kan het zijn dat een security vraagstuk dermate complex is dat het verstandig is om een specialist in te schakelen.

Met de focus op security denken wij samen met u na over de juiste oplossingen en keuzes. Soms hoort daarbij dat er geen enkel veiligheidsrisico mag bestaan. Het kan echter ook zijn dat het vanuit het belang van uw dienstverlening nodig is om een aantal kleinere risico’s te accepteren. Alles is afhankelijk van het uiteindelijke doel wat u wilt bereiken met uw project. Wij kunnen samen met u het gehele traject invullen, van risicoanalyse tot maatwerk security dienst.

Door de brede kennis en ervaring die bij Pine aanwezig is helpen wij bedrijven bij zeer uiteenlopende security vraagstukken. Of het nu om een webapplicatie gaat, een encryptiemethode of een mobiele app. Voor gedegen technisch advies kunt u bij ons terecht.

Wij staan graag voor u klaar. Voor elke vraag of oplossing

Wij helpen u graag de beveiliging van uw systemen te verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op >

medewerker

Manon Dijkstra

tel mail