Security testing

Better safe than sorry

Om uw systemen te beschermen tegen kwaadwillenden is het van belang om deze zo volledig mogelijk te onderzoeken op kwetsbaarheden. Wij vinden het belangrijk dat wij u echt verder helpen als wij een security onderzoek uitvoeren. Daarom hanteren wij een werkwijze die erop gericht is de risico’s en testdoelen zo goed mogelijk te doorgronden en te beantwoorden. Wij denken met u mee en werken altijd toe naar het verbeteren van de veiligheid van de systemen en het verbreden van de security kennis.

Security is een proces

Wij helpen bedrijven om security te integreren. Dit doen we door zoveel mogelijk te proberen al in het begin bij projecten aanwezig te zijn voor advies en begeleiding. Hierdoor wordt security onderdeel van het proces en zijn we samen mogelijke aanvallers een stap voor. Onze methodes stellen ons in staat om uw systemen op een gestructureerde en reproduceerbare manier te onderzoeken. Dit heeft als resultaat dat onze security onderzoeken zo volledig mogelijk zijn en er geen vragen onbeantwoord blijven. Wij helpen onze klanten met advies bij het oplossen van kwetsbaarheden, en kunnen controleren of dit op de juiste manier is gebeurd.

Diverse specialismen

Verschillende security projecten zoals onder meer vulnerability assessments, code audits en reviews, worden doorlopend door ons uitgevoerd. Onze security specialisten hebben veel ervaring met het onderzoeken van verschillende systemen zoals (web)applicaties, mobiele apps en API’s, maar ook met bijvoorbeeld VoIP en Ipv6 omgevingen. Daarnaast is het onderzoeken van cryptografische oplossingen een specialisme in ons team. Om de kennis te blijven verbreden, worden op regelmatige basis trainingen en workshops gevolgd. Door de uitgebreide kennis en ervaring die bij ons aanwezig is komen klanten graag naar ons toe wanneer zij een complex security vraagstuk hebben.

'Security awareness in het team voorkomt veel problemen'

Wij staan graag voor u klaar. Voor elke vraag of oplossing

Wij helpen u graag de beveiliging van uw systemen te verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op >

medewerker

Roos Dijkxhoorn

tel mail