Over ons

Uw partner voor digitale veiligheid

Zorgeloos digitaal veilig. Dat is wat wij betekenen voor onze opdrachtgevers. Wij waarborgen uw digitale veiligheid en privacy én die van uw klanten. Zo kunt u zich op uw kerntaken richten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw digitale infrastructuur en applicaties.

Al sinds 1997

We bestaan sinds 1997. Ooit begonnen als internetpioniers behoren we inmiddels tot de top van Nederlandse beveiligingsbedrijven. We werken onder meer voor financiële instellingen, de medische branche, mediabedrijven, online uitgevers, internetproviders, het Rijk en gemeenten.

Onderdeel van Computest

In November 2015 is Pine Digital Security overgenomen door Computest. Alle expertise en dienstverlening van Pine op het gebied van security testen en secure hosting & development, zijn een strategische versterking van het portfolio van Computest. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten nu een geïntegreerde aanpak voor performance testen, security testen en geautomatiseerd functioneel testen kunnen aanbieden. Ga voor meer informatie naar www.computest.nl.

Internetbeveiliging: een noodzaak

Tegenwoordig is internetbeveiliging onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Wie goed is voorbereid kan de kans dat aanvallers de productie of het netwerk ontregelen, klantgegevens stelen of bedrijfsgeheimen openbaren, aanzienlijk verminderen.

Wat we doen

Wij dragen bij aan het bewustzijn over internetbeveiliging en zijn uw sparringpartner op zowel technisch als managementniveau. Het is onze uitdaging om de beveiligingskennis en de digitale beveiliging van uw organisatie naar een hoger plan te tillen. Dat we daarbij focussen op de technische kant van computerbeveiliging is al jaren de grote kracht achter onze security diensten. Security testing vormt onze belangrijkste expertise. In het verlengde daarvan bieden we trainingen, audits, software ontwikkeling en managed hosting. Met onze diensten zorgen wij voor een geïntegreerde security aanpak.

Hoe wij werken

Security zit in ons DNA. We kunnen uw totale digitale infrastructuur ontwikkelen en beveiligen, en onderzoeken op gestructureerde en grondige wijze uw applicaties en systemen. Maar voor we daarmee beginnen, maken we eerst uitgebreid en persoonlijk kennis met uw bedrijf, zodat we uw business kennen en die van uw klanten. We zijn een discrete en betrouwbare partner, ons bewust van het enorme vertrouwen dat bedrijven in ons stellen.

Succesvolle methodiek

We hebben bijna twee decennia ervaring met internetbeveiliging. Vanuit onze expertise en ons werk voor vooraanstaande klanten hebben we een zeer gedegen methodiek ontwikkeld die ons in staat stelt om gestructureerd en reproduceerbaar onderzoek uit te voeren. We bieden u de bevindingen aan in een heldere en volledige rapportage, die u direct praktisch kunt toepassen. Zelf gebruiken we onze eigen methodiek bij de ontwikkeling van maatwerksoftware en vormt deze de basis bij het beheer van systemen.

Het team van Pine / Computest

We beschikken over een ervaren team van ethical hackers, consultants, software ontwikkelaars en systeembeheerders. Onze experts zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en zijn op de hoogte van de laatste technologische en security ontwikkelingen. Naast hun werkzaamheden voor opdrachtgevers werken zij mee aan verschillende onderzoeken. Binnen Pine werken de verschillende teams en disciplines intensief met elkaar samen. Hierdoor leren we veel van elkaar en kunnen we onze klanten op een steeds breder gebied van dienst zijn.

Uw digitale veiligheid is onze prioriteit

We nemen alle mogelijke maatregelen om uw digitale veiligheid te borgen en problemen te voorkomen. Uw internetbeveiliging en privacy hebben bij ons de hoogste prioriteit en zijn in betrouwbare handen. Daar zetten wij met onze hele dienstverlening op in.

Wij staan graag voor u klaar. Voor elke vraag of oplossing

Wij helpen u graag de beveiliging van uw systemen te verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op >

medewerker

Kitty Haas-van der Hoorn

tel mail