Partners

Onze Partners

Internetbeveiliging is belangrijk voor iedereen en de bewustwording op dit gebied groeit. Bij bedrijven maar ook bij hun klanten. Hierdoor wordt dit onderwerp steeds belangrijker wanneer het gaat om alle vormen van digitale dienstverlening. Als security bedrijf zijn wij graag een kennispartner op dit gebied. Wij werken met verschillende partners waardoor wij gezamenlijk nog beter onze klanten kunnen ontzorgen.

Logo_unifiedvisionUnified Vision is de specialist in advies, begeleiding, training en coaching op het gebied van security management, bedrijfscontinuïteit en compliance. Samen met een aantal ijzersterke, zelfstandige en ervaren professionals en een aantal vertrouwde partners, bieden wij u een compleet portfolio van hands-on specialistische kennis. We helpen u om uw belangrijkste risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit te identificeren en die waar nodig op efficiënte wijze te beheersen – ‘Think Secure, Act Smart!’

Logo_sitscaleJitscale is a renowned outsourcing partner for mission- or business-critical IT-platforms, with a proven track-record. Since more than 15 years we support these platforms for large corporations in Europe. We are specialists in IT-platforms that need 100% availability, 100% performance and 100% security. Jitscale believes that we live in a world where we are surrounded by wonderful technology that can make our lives better, more interesting, more social, more successful. In IT everything is possible.

Logo_RedhotDigital agency Redhotminute, lid van Dutch Digital Agencies DDA, creëert online voorsprong voor merken met elan, zoals Kia, Landal GreenParks, Van Der Valk, Moeders voor Moeders, Praxis en North Sea Jazz. Redhotminute werkt aan duurzame relaties met haar klanten door strategie, hoogwaardige techniek en creatie van concept, content en design. Door vernieuwing en innovaties in websites, webwinkels en apps helpt zij organisaties bij het uitwerken van hun online visie. www.redhotminute.com

Adwise internetmarketing 2Adwise is een internetmarketing bureau met full-service dienstverlening. Met passie en toonaangevende expertise realiseren zij samen met opdrachtgevers internetmarketing ambities. Met een team van ruim 40 ambitieuze mensen werken ze aan uitdagende strategieën, projecten en campagnes waarbij het altijd gaat om het behalen van maximaal online rendement.

ANE1011-01-Logo-2748C 2

Aneto is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van mooie, slimme en gebruiksvriendelijke web applicaties en mobiele applicaties. Daarnaast is Aneto specialist in systeemintegratie en procesautomatisering. Gedurende het hele proces staat veiligheid hoog in het vaandel en daarom wordt als extra controle Pine ingezet. Dankzij deze werkwijze levert Aneto een bijzondere en onderscheidende bijdrage aan de doelstellingen en successen van haar klanten. Bij de ontwikkeling van software komt veel kijken. Aneto biedt garanties en zekerheid, vandaar de slogan: “We code your success”

logo-big1InformatieBeveiliging Gemeenten doet wat de naam doet vermoeden: ze adviseert gemeenten op het gebied van informatieveiligheid. Enerzijds langs het spoor informatiebeveiliging door te adviseren en ondersteunen bij het implementeren van de Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten (BIG). Anderzijds langs het spoor privacy door te helpen in de voorbereiding en de uitvoering van een Privacy Impact Assessment (PIA). Beide sporen in vier stappen: eerst beleid opstellen, dan de huidige situatie in kaart brengen, vervolgens activiteiten plannen en vervolgens de nieuwe manier van werken inbedden in de organisatie.

Samenwerken met Pine?

Dat samenwerken de toekomst heeft, daar zijn wij van overtuigd. Bent u dat ook? Dan komen we graag met u in contact om te bespreken hoe wij elkaars dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact met ons op >

medewerker

Erwin Polman

tel mail
medewerker

Roos Dijkxhoorn

tel mail