Development

Veilig vanaf de basis

Wanneer privacy of security een essentieel kenmerk is van uw product of dienst, is het nog belangrijker dat hiervoor consequent de juiste beveiligingsmaatregelen worden genomen. Voor bedrijven die weinig tot niets aan het toeval over willen laten als het om security gaat, verzorgt Pine de volledige ontwikkeling en het onderhoud van hun software.

Methodiek

Onze ontwikkelaars hanteren een gestructureerde werkwijze op basis van de Agile methode. Hierbij is het ontwikkelen van de gewenste functionaliteit uiteraard het primaire doel. Tevens is het besteden van extra aandacht aan het voorkomen van kwetsbaarheden een belangrijk aspect van onze methode. Dit doen we onder andere door strikt te waken over de netheid van de code en het uitvoeren van extra reviews of audits.  Ook het nadenken over de impact van bepaalde beslissingen over de architectuur, hoort bij dit proces. Het uiteindelijke doel is om op het gewenste security niveau alle mogelijke maatregelen te nemen.

Onderhoud

Ook structureel onderhoud aan de software is noodzakelijk. Dit zorgt ervoor dat de applicatie in de toekomst kan blijven bestaan. Het is daarom van belang dat de focus niet alleen ligt op het ontwikkelen van nieuwe features. Wij helpen u de verschillende werkzaamheden te prioriteren en zorgen ervoor dat deze op het juiste moment uitgevoerd worden. Security is de basis in onze manier van werken en een mindset die u altijd van ons kunt verwachten, maar de mogelijkheden zijn daardoor zeker niet beperkt.

 

'Veilige code begint bij nette code'

Wij staan graag voor u klaar. Voor elke vraag of oplossing

Wij helpen u graag de beveiliging van uw systemen te verbeteren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op >

medewerker

Manon Dijkstra

tel mail
medewerker

José de Ridder-Bruins

tel mail